Poštovane kolegice i kolege,

Nadamo se da ste u dobrom zdravlju i na sigurnome.

Svjesni smo da svi prolazimo kroz teške trenutke i velike izazove.

HUUP je početkom godine oglasio redovite rokove certificiranja voditelja projekata za 2020. godinu. S obzirom na trenutne okolnosti, upute i naloge mjerodavnih tijela željeli bi vas obavijestiti o prilagodbama kojima usklađujemo naš rad za sve koje žele pristupiti certificiranju u objavljenim rokovima.

Svi planirani rokovi IPMA certificiranja će se do daljnjega održavati na slijedeći način:

  1. Prijave za certificiranje i postupak provjere zadovoljavanja uvjeta pristupu IPMA certificiranju se i nadalje primaju online putem maila capm-cert@capm.hr kao i do sada.
  2. Svima prijavljenima za IPMA A razinu, izdati će se zadatak za projektni rad (Izvješće) putem e-maila, kao i do sada. Maksimalni rok dostave izvješća putem e-maila je 3 mjeseca, kao i do sada.
  3. Svima prijavljenima za B ili C razinu, zamjenjuje se redoslijed postupka polaganja, pa će prvo putem maila dobiti zadatak za projektni rad (Izvješće). Maksimalni rok dostave izvješća putem e-maila je 1 mjesec, kao i do sada. Nakon ocjene izvješća, kandidati će biti pozvani na ispit i na završni intervju, sukladno uvjetima koji budu bili za lipanj i kasnije.
  4. Kandidati koji se prijave za D razinu, do daljnjega će imati usmeni ispit online, odnosno putem Skypea. Sve detalje o provedbi ispita poslati ćemo nakon prijave.

Zahvaljujemo vam na razumijevanju i molimo da nas kontaktirate u slučaju bilo koje potrebe ili nejasnoće. Na raspolaganju vam je naš mail capm-cert@capm.hr kao i brojevi telefona menadžera certifikacije, administratora certifikacije i predsjednika Udruge koji se nalaze na web stranici www.capm.hr .

Svima želimo dobro zdravlje i maksimalnu sigurnost, uz napomenu da se svi moramo pridržavati uputa nadležnih tijela.

Za CAPM-CERT

Leo Penović