2 dana ∙ 14 prezentacija ∙ 4 panel-diskusije ∙ 30+ govornika

Hotel i kongresni centar Antunović Zagreb

3-4. listopad, 2023.

O konfereniciji JumpIT

JumpIT je dvodnevna neovisna poslovna konferencija koja pruža priliku za profesionalni rast, učenje iz najboljih praksi, i umrežavanje sa stručnjacima iz industrije. Inspirirani uspjehom prošlih godina, ovogodišnji forum obećava još više uvida za sve koji se bave upravljanjem projektima te prognoze stručnjaka za nadolazeću poslovnu godinu. Od drugih konferecnija razlikuje se po organizaciji i formatu, tako da kombinira “ted-talk” predavanja i panel- diskusije sa aktivnim sudjelovanjem publike, a sve popračeno “casual professional” atmosferi.

JumpIT se već sedmu godinu za redom tradicionalno održava u hotelu Antunović te uz stručnjake okuplja i mnogobrojne lidere iz IT sektora, financijske, bankarske, infokomunikacijske te telekomunikacijske branše. Ove godine konferencija je fokusirana na inovativnost hrvatskog IT sektora koji je jedan od najbrzorastućih i najinovativnijih u Europi.

U 2 dana, na 14 prezentacija i 4 panel-diskusije, 30+ govornika govorit će o tome kako tvrtke unapređuju svoje poslovanje i kako se nose s izazovima i promjenama u industriji. Raspravljati će o tome kako voditi projekte i programe u cijelosti, kako steći iskustva i razvijati najbolje prakse na temelju prethodnih projekata te kako se nositi s izazovima koji su se pojavili tijekom prethodnog razdoblja.

Među panelistima ove godine je Dr. sc. Darija Ivandić Vidović, podpredsjednica IPMA-e Hrvatska te članica Uprave InfoDom d.o.o. Na PMO Talk panel-u kroz temu „Najzahtjevniji projekti u protekloj godini, izazovi, rješenja, metodologije“, Dr. sc. Ivandić Vidović donosi veliko iskustvo iz svijeta upravljanja projektima i njezina prisutnost na panelu donijet će inspiraciju za svim polaznicima

Na konferenciji će se osvrnuti na to što se događalo prethodne dvije godine s obzirom na bitna gospodarska događanja, predstaviti će se i analizirati najuspješniji projekti, osvrnuti će se postignuća u kategoriji tehnologije, prikazati gospodarske trendove te analizirati poslovanje hrvatske info-komunikacijske i bankovno-financijske industrije.

Nastavljajući tradiciju, na ovoj će se konferenciji kroz 4 panela i 14 „case-study“ prezentacija predstaviti najbolje poslovne prakse te vizije za uspješno vođenje projekta i poslovanje u narednom razdoblju sa naglaskom na telekom, bankarstvo i IT sektor.

Format konferencije- plenarno sudjelovanje tijekom oba dana:

  • Key-note uvodno predavanje
  • CEO Talk – panel poslovnih lidera
  • CTO / CIO Talk – panel direktora tehnike / informatike
  • PMO Talk – panel voditelja projektnih ureda
  • COO Talk – panel direktora operacija
  • Korporativne „case-study“ prezentacije primjera iz prakse

Kome je konferencija namijenjena?

JumpIT Forum INNOVATION LEAP namjenjena je profesionalcima i stručnjacima iz područja informacijske tehnologije (IT), telekomunikacija i bankovno-financijskog sektora u Hrvatskoj, menadžerima u telekomunikacijskim tvrtkama, financijskim stručnjacima, poslovnim analitičarima i svim drugim profesionalcima koji su zainteresirani za informacijsku tehnologiju i njezinu primjenu u bankovnom i telekomunikacijskom sektoru u Hrvatskoj.

Članovi IPMA Hrvatska ostvaruju pravo na popust od 10% za sudjelovanje na JumpIT Forumu 2023.

Iskoristite ovu priliku! Za više informacija i upute o registraciji kontaktirajte na info@ipma.hr.

JumpIT Forum 2023 je mjesto gdje se susreću stručnjaci, lideri, i entuzijastični profesionalci u upravljanju projektima. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za učenje, razmjenu iskustava i povezivanje s najboljima u industriji.

Više informacija saznajte na JumpIT 2023 web stranici.

Image by jannoon028 on Freepik