Project Management Awards jedinstveno je priznanje u Republici Hrvatskoj koje se po osmi put dodjeljuje u području upravljanja projektima te je prvi korak u profesionalnom razvoju ljudi u tom području.

Ciljevi su natjecanja promocija izvrsnosti i kompetencija voditelja projekata, kao i predstavljanje odličnih projekata te povezivanje profesionalaca u tom području. Natjecanje predstavlja dobar okvir za procjenu vlastitih sposobnosti u konkurentskom okruženju najboljih praksi u projektnoj profesiji u Republici Hrvatskoj te pruža priliku pobjednicima za sudjelovanje na međunarodnom natjecanju IPMA Project Management Awards kao predstavnika Republike Hrvatske.

 

Nagrada se dodjeljuje u pet kategorija:

  • Najbolji voditelj projekta
  • Najbolji projekt
  • Najbolji mladi voditelj projekta
  • Najbolji projekt s mladim voditeljem
  • Najbolje znanstveno istraživanje u području upravljanja projektima

Za Najboljeg voditelja projekta mogu se prijaviti osobe iznad 35 godina koje su vodile projekt koji je završio u 2021. ili 2022.

Ukoliko je osoba vodila više projekata, utoliko se može prijaviti samo za vođenje jednog od njih.

Za Najbolji projekt prijavu projekta može izvršiti projektni voditelj ili član projektnog tima za projekt koji je završio u 2021. ili 2022. Voditelj projekt mora biti osoba iznad 35 godina.

Za Najboljeg mladog voditelja projekta mogu se prijaviti osobe od 20 do 35

godina koje su vodile projekt koji je završio u 2021. ili 2022.

Ukoliko je osoba vodila više projekata, utoliko se može prijaviti samo za vođenje jednog od njih.

Za Najbolji projekt s mladim voditeljem prijavu projekta može izvršiti projektni voditelj ili član projektnog tima za projekt koji je završio u 2021. ili 2022. Mladi voditelj projekt mora biti osoba od 20 do 35 godina.

Za Najbolje znanstveno istraživanje u području upravljanja projektima se mogu prijaviti osobe u dobi od minimalno 20 godina koje su u 2021. ili 2022. objavile znanstveni istraživački rad u području upravljanja projektima (do najviše tri autora – završni rad, doktorski rad, specijalistički poslijediplomski rad, diplomski rad ili znanstveni članak).

Svečana dodjela nagrada PMA 2022. održat će se 20. prosinca u Smaragdnoj dvorani u Esplanade Zagreb Hotelu.

Prijave su moguće od 26. 9. do 31. 10.

Timeline:

Otvorenje prijava – 26. 9.

Završetak prijava – 31. 10.

Finale – 26. 11.

Svečana dodjela – 20. 12. 

Više informacija dostupno je na poveznici: youngcrew.